услуги

 
Нашият екип предоставя разнообразни услуги в сферата на ИТ и бизнес консултирането.
 
Ние ще сме до вас в случаите когато имате нужда от професионалното ни мнение за различни софтуерни продукти, не сте сигурни какво точно ви трябва и имате нужда от допълнителни ИТ познания, искате да поставите ясни изисквания към различни софтуерни производители.
 
Потърсете ни, ако желаете специфично софтуерно решение, на което не намирате аналог на пазара. Нашият висококвалифициран екип от програмисти ще застане зад вашата идея и ще я реализира във възможно най-кратките срокове. За изграждането им ще използваме най-модерните технологии, с което ще гарантираме съвременността на софтуера за години на пред. Вие ще разполагате с инструмент пригоден към бързо променящата се бизнес среда.
 
Искате да направите информацията си възможно най-защитена искате да въведете нови стандарти при разпространението и. Ние ще ви покажем пътя за постигането на тази цел. Ще можете да отговорите на стандартите за качество и сигурност съобразени с ISO.
 
Нашият отдел от уеб дизайнери, ще ви помогне да се представите по най-добрия начин в интернет пространството.
 
Прилагайте успешна стратегия за развитие на виртуалния си бизнес. Ние ще създадем за вас уникален онлайн магазин или статичен сайт,  който да отговаряте на нуждите за SEO оптимизация, риспонсив дизайн и многообразие от разплащателни системи.
 
  • ИТ Одит
  • ИТ Консултиране
  • Информационна сигурност: защитни стени, технологии за филтриране на съдържанието, сигурност на приложенията, автентификация, системи за превенция от заплахи, контрол на достъпа
  • Защита на данни и управление на сигурността
  • Разработване, внедряване и поддръжка на софтуер по поръчка
  • Уеб дизайн
  • Аутсорсинг и услуги по техническа поддръжка